Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Αστική Γεωργία στο Πάρκο Τρίτση



Ανακοίνωση
Οι "ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του Οργανισμού Διοίκησης και Διαχείρισης Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» που διοργανώνει επιστημονική ημερίδα με θέμα «Αστική Γεωργία στο Πάρκο Τρίτση» θα εκπροσωπηθούν απο τον Πρόεδρο των ΓτΚ  κ. Σταμάτη Σεκλιζιώτη ο οποίος θα κάνει παρουσίαση με θέμα: 
«Το κίνημα της Αστικής Γεωργίας στον Διεθνή χώρο και οι μεταλλάξεις που προκαλεί στους ανοιχτούς χώρους και  στη συμπεριφορά των τοπικών κοινωνιών, το Παράδειγμα της Αμερικής»
Η εκδήλωση θα λάβει μέρος την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στις 16:00 στην αίθουσα NATURA SHOP του Πάρκου Τρίτση. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον σύνδεσμο http://www.parkotritsi.gr/anakinosis.htm.
Η παρουσία και η συμμετοχή Εταίρων, Μέλών και Φίλων των ΓτΚ κρίνεται πάντοτε χρήσιμη και εποικοδομητική. Καλούνται να προσέλθουν στον τόπο της εκδήλωσης και με την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και προβληματισμούς για τα διάφορα θέματα που θα αναπτύξουν οι ομιλητές. 

Για τους «ΓΕΩΠΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»

Με τιμή


        Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.                                               Ο Γραμματέας

         Δρ Σταμάτης Σεκλιζιώτης                                     Κώστας Τάτσης
Γεωπόνος (ΑΠΘ) - Αρχιτέκτων Τοπίου (PhD)                                         Γεωπόνος  (ΓΠΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου